tisdag 18 maj 2010

Grattis Norge! Måste ringa farmor…

17 maj


Några mindre roliga saker med husvagnsboende… Jag erkänner.

Så fort förtältet åkt upp så såg vi att det blev ett perfekt skydd för regn och sol. Inte bara för oss, utan även för enorma spindlar och endel myror. Brorsan har varit glad, han har jagat myror (hälften sätter sig i luggen på honom).

För några dagar sedan skulle jag hämta en handduk som har fått ligga i en stor IKEA-kasse ute i förtältet, tills vi kommer på var allt ska vara inne i husvagnen.

Där ligger en fet spindel och lurar. Inte en sån här nästan gullig som säger hej och som endast lever pg a regnrisken.

Nej, en sån där krabbliknande sak som viker ihop sig och är redo att hoppa upp på halspulsådern vilken sekund som helst.


Nu har vi även fått myror i husvagnen. Såklart, det är ju här käket är.

Igår hittade Lars en ensam myra som irrat runt i ostpåsen hela dagen. Vi vet inte om han gillade ost (han är död nu), men ifall han gjorde det så var han ju i himmelriket sista dagen i sitt liv. Säkert var han nära en lösning hur han skulle få hem halvkilosklumpen till stacken då vi hittade honom. Han var bara på väg ner för att sätta på sig ostklumpen som en ryggsäck.


Men nu ska dom lockas in i sirap och DÖ!


En annan mindre rolig grej är att jag måste köpa ett par tofflor. Ni vet sånna plastiga halvt fotriktiga som är billiga. Ibland måste det gå snabbt till servicehuset (för att diska! and whatnot).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar